nike free flyknit 4.0 dam, Oscarsgalnike tennisskorr att vädring på ABC
Hem :: nike skor herr

nike free run skor,köp air max

nike skor herr

Jennifer Lopez och Marc Anthonys skilsmässa är slutgiltigt, tre år efter den tidigare paret bröt upp. TMZ rapporterade den 18 Juni 2014 att skilsmässan avslutades den 16 juni 2014. Enligt TMZ, enligt villkoren i skilsmässa, Lopez blir primära vårdnaden om sina 6-åriga tvillingarna Max och Emme. Den äktenskapsskillnad föreskriver oc
nike skor rosa
kså att barnflickor måste vara närvarande när A
nike free run 2.0 herr
nthony är med tvillingarna, och att båda nike kläder
nike 3.0 free
online
  föräldrarna måste vidta åtgärder för att skydda tvillingarna från oönskad uppmärksamhet från paparazzi och annan tabloid media. . Varken Lopez eller Anthony får makar stöd som en del av uppgörelsen
I en intervju på The Wendy Williams Show som sändes den 19 juni, 2014 Lopez hade följande att säga om Anthony: Marc och jag älskar varandra, och vi alltid kommer. Var bästa vänner, och vi stöttar varandra till 100 procent. Var i det med dessa barn tillsammans för att se till att de visar sig på rätt sätt. Vi gör vad skulle göra. Thats kommer alltid att vara vår relation, tror jag.
Lopez och Anthony gifte sig 2004 och meddelade sin upplösning i 2011. Anthony ansökte om skilsmässa i 2012. Det var Lopezs tredje äktenskap och hans andra äktenskap. Lopez var tidigare gift med servitör Ojani Noa (1997-1998) o billiga air max ch backup dansare Cris Judd (2001-2002). Anthony var tidigare gift med Dayanara Torres, en före detta Miss Universum, från 2000 till 2004. Anthony och Torres har två söner tillsammans: Cristian (född 2001) och Ryan (född 2003). Antho nike free run billig ny har också en dotter som heter Ariana (född 1994) med ex-flickvän Debbie Rosado.
Anthony och Lopez har haft karriärer som sångare och skådespelare. De åkte på en konsertturné tillsammans under 2007, när Lopez var gravid med tvillingar. Den tidigare paret också medverkade i 2007 års filmen El Cantante, en biopic om salsa sångare Héctor Lavoe. Anthony spelade Lavoe i filmen, medan Lopez (som var en av de filmer producenter) spelade Lavoes fru Puchi. El Cantante fick blandade recensioner från kritikerna och bombade i biljettkassan. Anthony har inte medverkat i en film sedan dess, och Lopezs filmer efter El Cantante (t.ex. 2010-talet The Back-Up Plan, 2012s Vad man kan förvänta när Youre som förväntar och 2013s Parker) var också kritiska och kommersiella floppar.
Efter deras upplösning, Lopez och Anthony fortsatte att arbeta tillsammans som exekutiva producenter för 2012 års spanskspråkiga sångtävlingen QViva! Den utvalda. Lopez har också varit domare på American Idol (hon skrev på för årstid TV-2011, 2012, 2014 och 2015) och började sin karriär i början av 1990-talet som en dansare på In Living Color.
Nyheten om Lopez och Anthonys skilsmässa på att slutföras kommer bara en vecka efter det meddelades att Lopez och backup dansare Casper Smart har avslutat sin romans. Lopez och Smart började dejta strax efter att hon och Anthony separerade 2011. Lopezs tidigare ex-pojkvänner inkluderar Sean Combs och Ben Affleck.