free run skor,nds Twistenike free run greenh får göra i stort s
Hem :: nike air max 90 outlet

nike air max 90 rea,nike free run 3

nike air max 90 outlet

Rover David Michod sista funktionen Animal Kingdom tjänade regissören ly

köp nike

sande recensioner och ett rykte som en visionär

nike free fit

regissör på uppgång. I hans senaste funktionen, The Rover, (på teatrar 20 juni) som han skrev också, Michod reteams med Guy Pearce och tar Robert Pattinson  nike nike run free  rea och Scoot McNairy ut att spela i en dyster, laglös och gritty framtid. 10 år efter en global ekonomisk kollaps vår värld är en plats där endast det hårda överleva. Eric (Guy Pearce), en före detta soldat med en mörk hemlighet, befinner sig bestulen på sin enda innehav, och därefter börjar en hämnd-drive jakt genom den australiska vildmarken för att återställa den. Motvilligt med på resan är Rey (Robert Pattinson), en ungdom som lämnades till döds av sin bror, Henry (Scoot McNairy), samme man som ansvarar för stöld av Erics bil.
Rover är fascinerande både vad det säger oss och vad det inte. Vi vet att en kollaps har lämnat världen i ganska desperat situation, men inte hur eller varför. Vi ser bara glimtar av de nya lagarna om människan och är kvar att undra vad produktion, i förekommande fall, existerar fortfarande och exakt hur de flesta människor passerar sina dagar. Vi också ges endast ett minimum av information om Eric och Rey, med stunder av avslöja peppe sin resa när vi går.
Vi vet inte var Eric hade nike fre run för avsikt att gå, inte heller var han kom ifrån, eller vad det är som tvingar honom att riskera allt för att återta sin egen bil när en fungerande, om lite ful lastbil kvar i kölvattnet av rånet. Vi har möjlighet att få fram att Rey är mentalt utmanas, och utan tvekan traumatiserad av att bli övergiven av sin bror, vi egentligen aldrig få en känsla av djupet av hans kamp, ​​inte heller hur med en bror som Henry, han lyckats förbli en princip snäll kille. Dessa frågor fyller åta

nike air max uk

nke när vi tittar den osannolika duon spänner över främmande land och omständigheter, och det är bara när vi ser slutet spelet av sin resa som vi inser hur effektivt det outsagda och utelämnade cementerar den skitiga, främmande och osäkra verklighet på skärmen .
Pattinson och Pearce både leverera fascinerande föreställningar som driver filmen med sträckt spänning. Rover känns på en gång helt singular och helt bekant, Michod tacklar klassiska teman och även omständigheterna i den här filmen, men han gör det på ett sätt som på något sätt känns nytt. I en säsong som tenderar att vara lastat med superhjältar och åtgärds stjärnor är det en uppfriskande alternativ för att titta på regelbundna män drivit för långt att göra val som de flesta av oss aldrig skulle vilja fråga oss om vi kunde göra i samma situation.