nike free 4.0 dam,xplosiva anike air max juniorella uppföljare, det
Hem :: air max online

nike billiga,nike skor till barn,nike air max dam,nike free run black,air force one nike

air max online

Black Rock Ibland kan en enkel premiss är allt som behövs för en film att verkligen arbeta och vara effektiva. Black Rock är en berättelse om tre gamla vänner som återförenas efter år på en a

nike free skor

vlägsen ö för att återansluta bara att snubbla in i en skrämmande bekämpa sina liv.
Tre barndomsvänner (Katie Aselton, Lake Bell och Kate Bosworth) avsätta sin personliga frågor och återförena för en flickor helg på en avlägsen ö utanför kusten i Maine. Ett fel flytta vänder sin weekend getaway till en dödlig kamp för överlevnad.
Medan inställningarna för Black Rock är notoriskt tunn, det finns en viss överraskande äkta spänning i denna lilla thriller som överskrider en lite längre än bara standard hämnd setup eller några jämställdhetsfrågor med nike air max 90 junior  en gjuten spetsen av kvinnor. Direktör Katie Aselt
nike affär i stockholm
on i sin andra funktion ansträngning snurrar en fast garn som en bra karaktär flickor helgen spiraler helt utom kontroll. Vid fotografering på en budget dess alltid bättre att hålla det enkelt, och fastställandet av den avlägsna ön var den perfekta platsen för den här historien a nike lunarglide tt utvecklas. Medan de manliga eller nemesis tecken i berättelsen werent mycket väl byggas ut Aselton med hjälp av Mark Duplass som skrev manuset och fungerade som en exekutiv producent fick denna enkla men effektiva berättelse från punkt A till punkt B utan alltför mycket krångel trots av Duplass mumla kärn stil inte nödvändigtvis fungerar underverk i thriller skräckgenren. Och även om det är en film som doesnt uppfinna hjulet ger historien tillräckligt nike
nike joggingskor
free run 2 dam smarta små variationer för att hålla vår uppmärksamhet och har det höja sig över det vanliga priset.
Trio av Aselton, Kate Bosworth och Lake Bell gör för en anständig parning som vi får en liten bit av ryggen berättelse i ledningen att gå till ön. De har en solid rapport med varandra och deras och tillbaka skämten är effektiv och trovärdig som de spar fram och tillbaka som vänner, och när insatserna når liv eller död nivåer som en enhet som försöker överleva genom alla nödvändiga medel. Dess inrättas i skript som är skrämmande som de stora avstånden på ön spelar som mer av en karaktär då de manliga huvudpersonerna i filmen, men det fungerar som det ska och tämligen jävla bra som alla inblandade köper i den naturalistiska inställning och det spelar ingen luta sig mot någon över de översta skräck troper. Det var helt enkelt en fråga om fel ställe, fel tid.
Vid slutet av dagen, Black Rock finnas tillfalla inte tända världen i brand, men det är en effektiv liten thriller från några talanger som du inte skulle nödvändigtvis ser detta typ av film från.
3 av 5 stjärnor.
Black Rock är nu tillgänglig att hyra på DVD och On Demand från alla större leverantörer. Du kan också hitta den tillgänglig för köp från alla större återförsäljare som amazon.ca, HMV och iTunes.
Glömma gör inte att prenumerera på min feed ovan eller följ mig på Facebook och Twitter som popkultur Poet för alla de senaste och bästa nyheterna och recensioner från en värld av underhållning.